Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ALFA ROMEO

Το τριήμερο 25-27/2/2011 το alfisti.gr διοργανώνει για 4η συνεχόμενη χρονιά στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών διεθνή συνάντηση αυτοκινήτων Alfa Romeo και διεξαγωγή χρονομετρημένων δοκιμών (Τrackday) με συμμετοχές ιδιωτών – ιδιοκτητών αυτοκινήτων της ιστορικής φίρμας από όλη την Ελλάδα αλλά και την γειτονική Ευρώπη. Οι συμμετοχές περιλαμβάνουν περισσότερα από 100 σύγχρονα αλλά και ιστορικά μοντέλα της Alfa Romeo.
Η αγάπη και το πάθος μας για την αγωνιστική ιστορία της φίρμας και την διαχρονική οδηγική υπεροχή των αυτοκινήτων της Alfa Romeo μας έχει φέρει εδώ και επτά χρόνια κοντά και μας έχει κάνει μια μεγάλη και πολύ καλή παρέα. Ελάτε μαζί μας , να γνωριστούμε, να καλωσορίσουμε την νέα χρονιά, να χαρούμε την ομορφιά της αυτοκίνησης και να περάσουμε ένα ευχάριστο Παρασκευοσαββατοκύριακο, πάνω απ' όλα με καλή διάθεση, φιλικό κλίμα αλλά και πολύ καμένο λάστιχο.
Κατά την διάρκεια του διημέρου θα έχετε την δυνατότητα να θαυμάσετε και να εκτιμήσετε τις δυνατότητες τους στην πίστα, μοναδικών στο είδος τους μοντέλων της Alfa Romeo όπως: Giulietta QV, Mito QV, Alfasud Ti, Giulia Veloce, 147 GTA, 156 GTA, GT 3.2, GTV 3.2 και 2.0 V6TB, Brera 3.2 J5, 155 Q4, 75 3.0 V6 αλλά και 147 JTDm, 159 2.4 JTD κ.α.
Η είσοδος για τους θεατές είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου