Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

24ο ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ

To φετινό  «Χειμερινό Ράλλυ ΦΙΛΠΑ» ,24ο στη σειρά,  θα εκκινήσει το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου από τον Ισθμό της Κορίνθου με προορισμό τη Λίμνη Δόξα στην Ορεινή Κορινθία.
          Αναμένεται να συμμετάσχουν περί τα 50 παλαιά ιστορικά αυτοκίνητα ηλικίας από 30 μέχρι και  80 ετών.
 Τα αυτοκίνητα κατόπιν τεχνικού ελέγχου, που θα πραγματοποιηθεί πριν την εκκίνηση, θα διατρέξουν διαδρομή μήκους 180 χλμ περίπου ακολουθώντας τις γραφικότητες της περιοχής.
Τα πληρώματα θα δειπνήσουν και θα διανυκτέρευσουν σε ξενοδοχείο της Κλειτορίας.
Την επομένη ο αγώνας θα συνεχιστεί σε τοπικές διαδρομές. Οι διαγωνιζόμενοι  θα τερματίσουν στις πηγές του Αροάνιου ποταμού στο Πλανητέρο έχοντας εκτελέσει συνολικά περισσότερες από 10 ειδικές δοκιμασίες ακριβείας οι οποίες θα αναδείξουν και τους νικητές.
Το «24ο Χειμερινό Ραλλυ ΦΙΛΠΑ» θα ολοκληρωθεί με την τελετή βραβεύσεως των νικητών και το αποχαιρετιστήριο γεύμα.


24ο ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ-ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ-3-4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011    
Δικαίωμα Συμμετοχής (διμελούς πληρώματος): €180Διανυκτέρευση στο «Mont Helmos» στην Κλειτορία. Διαδρομή από λίμνη Δόξα και επίσκεψη στο μοναστήρι του Αγ. Γεωργίου.Την Κυριακή επίσκεψη στις πηγές του Αροάνιου ποταμού στο Πλανητέρο, όπου θα γίνει και η απονομή και εκτός από το τοπίο θα απολαύσετε και τα Σπήλαια των Λιμνών.     Περιλαμβάνονται : v    Έξοδα Οργάνωσηςv    Έπαθλα, υλικό αγώναv    Ασφάλιση Αυτοκινήτωνv    Γεύμα Απονομής v    Διανυκτέρευση και πρωινό στο ξενοδοχείο «Mont Helmos»     Λήξη εγγραφών : Παρασκευή 25 Νοεμβρίου     Διανομή Υλικού αγώνος : Τετάρτη 30 Νοεμβρίου ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΗ υποβολή της Δηλώσεως πρέπει να συνοδεύεται από την καταβολή του Δικαιώματος Συμμετοχής. Το 50% του Δικαιώματος θα επιστραφεί σε περιπτώσεις Ανάκλησης της Δηλώσεως έως και την Παρασκευή 25/11/2011*Προσμετράται στο έπαθλο «Πολυνίκη» της ΕΟ ΦΙΛΠΑ
       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου