Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013

20ο ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟ ΡΑΛΙ 2013

Για 20η χρονιά η ΦΙΛΠΑ (Φίλοι Παλαιού Αυτοκινήτου) διοργανώνει το «20ο Διονυσιακό Ράλι 2013» από τις 9 έως 10 Μαρτίου (εκδήλωση κατηγορίας FIVA ‘B’), ενώ φέτος θα ταξιδέψουμε διασκεδαστικά με τις μηχανοκίνητες αγάπες μας «αγγίζοντας» τη φύση μέσω των προσεκτικά επιλεγμένων διαδρομών μας.
Αφήνοντας ελέυθερη τη φαντασία μας, με καρναβαλική διάθεση και προσαρμοσμένοι στο πνεύμα της Αποκριάς, θα ξεκινήσουμε για το πρώτο σκέλος το Σάββατο 9/3 το πρωί στις 10:00 από την Πλατεία του Δήμου Μενιδίου (Αχαρναί). Περνώντας από όμορφες διαδρομές θα καταλήξουμε μετά από αρκετές δοκιμασίες στη Λίμνη της Βουλιαγμένης Κορινθίας, όπου και θα γευματίσουμε.
Στη συνέχεια ξεκινώντας το δεύτερο σκέλος και οδεύοντας μέσα από το Λουτράκι θα καταλήξουμε στο πολυτελές ξενοδοχείο Alkyon Resort Hotel, στο Βραχάτι Κορινθίας.
Εκεί θα ξαποστάσουμε και θα έχουμε τον απαραίτητο χρόνο προσαρμογής (για όσους δεν θα το έχουν ήδη κάνει) στο Αποκριάτικο πνεύμα, για το επόμενο ραντεβού μας, τον καθιερωμένο Αποκριάτικο βραδινό χορό μας.
Κόστος συμμετοχής για διμελές πλήρωμα: 190€ (περιλαμβάνει διανυκτέρευση σε 5-άστερο ξενοδοχείο, Αποκριάτικο χορό, δείπνο, οργανωτικά έξοδα, έπαθλα απονομής, ασφάλιση).
Πληροφορίες παρέχονται από την διοργανώτρια Λέσχη ΦΙΛΠΑ,
οδός Κυβέλης 6, Γέρακας 153 44, τηλ. 210 65 34 700., φαξ 210 65 33 420,
e-mail info@philpa.gr
www.philpa.gr, www.facebook.com/philpagr, https://twitter.com/PHILPAGR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου