Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

2o Τατόι Circuit ΦΙΛΠΑ 2013 στις 15-16/6

Η ΦΙΛΠΑ, ένα από τα παλαιότερα μέλη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Παλαιών Αυτοκινήτων - FIVA (Fédération Internationale des VéhiculesAnciens) έχει συμβάλει ουσιαστικά και θεσμικά στη διάσωση χιλιάδων Ιστορικών Οχημάτωνκαι διοργανώνει το «2o Τατόι Circuit ΦΙΛΠΑ 2013», την αναβίωση του σημαντικότερουcircuit της ελληνικής αυτοκίνησης. Η ΦΙΛΠΑ προσκαλεί τους λάτρεις των κλασσικών αυτοκινήτων και τους φίλους των ελληνικών αγώνων να θαυμάσουν από κοντά τα μοναδικά ιστορικά οχήματα, σε μία διήμερη εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τατοΐου.

Το «2o Τατόι Circuit ΦΙΛΠΑ 2013», αποτελεί μια γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμούπου ζωντανεύει αναμνήσεις από θρυλικές στιγμές αγώνων της περιόδου 1956-1982, με μοναδικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες και κορυφαίους οδηγούς. Στη φετινή εκδήλωση θα συμμετάσχουν 150 ιστορικά αυτοκίνητα και 60 μοτοσικλέτες, ενώ θα παρελάσουνεντυπωσιακά προπολεμικά αυτοκίνητα, αυτοκίνητα που έτρεξαν στο Τατόι και αγωνιστικές μοτοσυκλέτες. Την εκδήλωση θα τιμήσει και φέτος με την παρουσία του ο Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ΚωστήςΧατζηδάκηςπου θα απονείμει τα Κύπελλα στους νικητές.

Η εκδήλωση, που έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ξεκινάει το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 9:00 π.μ. με τον τεχνικό έλεγχο των αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών που θα συμμετάσχουν, και συνεχίζεται με τα δοκιμαστικά.  Την Κυριακή 16 Ιουνίου από τις 9:00 π.μ., θαπραγματοποιηθούν αγώνες ακρίβειας (Regularity) ιστορικών αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και super classic. Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει η τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές.

Η εκδήλωση «2o Τατόι Circuit ΦΙΛΠΑ 2013» έχει φέτος τη στήριξη πολλών χορηγών και υποστηρικτών, οι οποίοι θα προσφέρουν στους θεατές προϊόντα και δώρα, ενώ ετοιμάζουν εκπλήξεις και δραστηριότητες για όσους βρεθούν στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τατοΐου την Κυριακή 16 Ιουνίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου