Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Οι Μητρόπουλος-Νικολάου νικητές του 42ου Διεθνούς Ράλι ΦΙΛΠΑ 2013

Η σημαία της εκκίνησης του «42ου Διεθνούς Ράλι ΦΙΛΠΑ 2013»έπεσε το πρωί της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου  από στους πρόποδες της Ακρόπολης.

Τα πληρώματα με σύμμαχο τον καλοκαιρινό καιρό και με ανεβασμένη διάθεση κατευθύνθηκαν προς τη Λίμνη Βουλιαγμένης Λουτρακίου για την πρώτη ανασυγκρότηση όπου και  ολοκληρώθηκε ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων.

 

Πληρώματα, που είχαν έρθει από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, τη Μήλο, τη Κοζάνη, όπως και από το Βέλγιο, την Κύπρο, την Αγγλία και την Ιταλία απόλαυσαν τις υπέροχεςδιαδρομές με τα καλογυαλισμένα αυτοκίνητα-αντίκες ηλικίας από 30-85 ετών.

Το επίκεντρο της εκδήλωσης ήταν το Βραχάτι Κορινθίας με διανυκτέρευση στο Ξενοδοχείο «Alkyon Resort» και τις τρεις αγωνιστικές ημέρες.

 

Σημαντική η παρουσία της Interamerican οδική βοήθεια η οποία ακολουθούσε τους συμμετέχοντες καθ΄όλη την διάρκεια του Διεθνούς Ράλι 2013.

 

Περισσότερα από 800 χλμ διανύθηκαν από τα πληρώματα προκειμένου να φέρουν εις πέρας τις 16 ειδικές δοκιμασίες οι οποίες ήταν ιδιαίτερα έξυπνες με αποτέλεσμα να δυσκολέψουν την προσπάθεια των συμμετεχόντων για να αναδειχθούν νικητές.

 

Σάββατο μεσημέρι μετά τον τερματισμό πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη μίνι  κρουαζιέρα στην Διώρυγα του Ισθμού ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έγιναν ποτέ στη χώρα μας και έπειτα οι αγωνιζόμενοι κατευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο Alkyon για την βράβευση των νικητών και όλοι διασκέδασαν με ζωντανή μουσική μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Νικητές αναδείχθησαν οι κ.κ.

1οι Μητρόπουλος Κώστας-Νικολάου Νεοκλης με Lancia Fulvia Coupe του 1974 και 66 β.π.

2οι Ξέστερνος Κων/νος- Νασόπουλος Λεωνίδας με Fiat 124 Spider του 1973 και 88 β. π.

3οι Χατζηκωνσταντίνου Χρήστος- Δογάνης Σωτήριος με Porsche 911 του 1977 και 133 β.π.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου