Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Απόλυτα επιτυχημένο το 6th Nafplio – Gortynia Historic Rally!


Με 29 εκκινήσαντες ο Ac3 για δεύτερη συνεχή χρονιά συνδιοργανώσε με το Δήμο Γορτυνίας το Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Ιουνίου 2014 το 6th Nafplio – Gortynia Historic Rally. Η αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα υποχρέωσε σε απουσία αρκετούς φίλους και μέλη της Λέσχης που ήθελαν να συμμετάσχουν, αλλά είχαν ανειλημμένες κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Η εκδήλωση ακριβείας κλασσικών αυτοκινήτων προσμετρά στο Argolis Historic Trophy με συντελεστή 1, ξεχωριστά για την κάθε ημέρα του αγώνα.
Με σύμμαχο τον καλό καιρό και σημείο αφετηρίας το Chalet ΜΑΙΝΑΛΟΝ οι συμμετέχοντες κάλυψαν 176 χλμ, όπου πραγματοποιήθηκαν 12 Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας (ΜΩΤ έως 50 χλμ/ώρα).
Τελικοί νικητές του αγώνα  (Γενική κατάταξη της 1ης και 2ης ημέρας) αναδείχθηκαν οι Καρούμπας Ι. – Δαλκαφούκης Β. (πρώτοι στην κατηγορία G1) , δεύτεροι οι Βάληνδας Γ. – Βάληνδα Φ. (πρώτοι στην κατηγορία Ε/F1)  και τρίτοι οι Γιαννούλης Ε. – Ηλιοπούλου Ε. Στις λοιπές επι μέρους κατηγορίες επρώτευσαν  οι Παπαδάκης Η. – Παπαδάκη Ι. (στην κατηγορία F2) και οι Σπηλιόπουλος Α. – Σπηλιόπουλος Κ. (στην κατηγορία G2).
Αναλυτικά τα αποτελέσματα εμφανίζονται στο www.ac3.gr (ενότητα Εκδηλώσεις) και στο www.sportstimming.gr . 
Στην τελετή απονομής επάθλων τιμήθηκε ο παλαιότερος ίσως ενεργός βετεράνος οδηγός και εξελικτής μηχανικός Γεώργιος Ραπτόπουλος  για την πολυετή προσφορά του και διακρίσεις του σε Ελλάδα και εξωτερικό στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ο οποίος με τη σειρά του μας τιμά με την συμμετοχή του στους αγώνες μας.
Χορηγός επικοινωνίας του αγώνα ήταν ο Ρ/Σ www.megalopoli-fm.gr, που κάλυψε με όχημα του όλη τη διαδρομή με ζωντανές συνεντεύξεις από αγωνιζόμενους, λήψη πλάνων και φωτογραφιών.
Η διοργανώτρια λέςχη ευχαριςτεί τον συνδιοργανωτή Δήμο Γορτυνίας, τον Σύλλογο Επαγγελματιών Δημητσάνας, το Chalet ΜΑΙΝΑΛΟΝ και τον Ρ/Σ Μεγαλόπολη-fm, για την στήριξη της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου