Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014

Με 56 πληρώματα το 6th Olympic ClassicTour Rally – Marathon Cup
 

Την Παρασκευή, 10/10/2014, ξεκινά από τον Μαραθώνα το «6th Olympic ClassicTour Rally – Marathon Cup». Πρόκειται για έναν διεθνή αγώνα Ιστορικών Αυτοκινήτων, ο οποίος αποτελεί τον 7ο γύρο του Ευρωπαϊκού Επάθλου «FIATrophy for Historic Regularity Rallies», καθώς και τον 4ο και 5ο γύρο για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Ράλλυ Regularity (ξεχωριστή κατάταξη για τα Σκέλη 1-2 και 3 αντιστοίχως).

 

Η Τελετή Εκκίνησης θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή  10/10 στις 19:30 από τηναφετηρίας του κλασσικού Μαραθωνίου δρόμου, παρόντος φυσικά του νέου Δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή «αγκάλιασε» την διοργάνωση. Το 1ο Σκέλος που περιλαμβάνει νυκτερινές Ειδικές Διαδρομές θα ολοκληρωθεί στις 21:10 στη Νέα Μάκρη. Το 2ο του Σκέλος του (Σάββατο 11/10) αγώνα εκκινεί από τη Νέα Μάκρη στις 09:30 και μέσω Χαλκίδας ολοκληρώνεται στις 18:30 στην παραλία Μαραθώνα. Την Κυριακή 12/10 το 3ο και τελευταίο Σκέλος του αγώνα εκκινεί στις 11:00 τη Νέα Μάκρη και ολοκληρώνεται στις 15:3στο λιμάνι της Νέας Μάκρης με την τελετή τερματισμού. Τέλος η τελετή απονομής των επάθλων θα πραγματοποιηθεί στις 17:30 της Κυριακής στην παραλία Νέας Μάκρης.

 

Η λίστα συμμετοχών του διήμερου αγώνα, που διοργανώνει και αυτή τη χρονιά τοHellenic Lancia Club, περιλαμβάνει 56 πληρώματα και μεταξύ άλλων φιλοξενεί τουςPaolo Marcattilj - Francesco Giammarino από την Ιταλία που προηγούνται στο Ευρωπαϊκό Έπαθλο της FIA, τους Γιώργο Δελαπόρτα - ΔημοσθένηΠαπαγιαννόπουλο που βρίσκονται στη 3η θέση στο Ευρωπαϊκό και τους ΓιάννηΚατσαούνη - Μαθιό Μανσόλα που βρίσκονται στη 4η θέση στην Ευρώπη και στην 1η του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, όντας θριαμβευτές στο Ιστορικό ΡάλλυΑκρόπολις στις αρχές του καλοκαιριού.

 

Σημειώστε πως η φετινή διοργάνωσηθα έχει συνολικό μήκος περί τα 500 χλμ. και θα περιλαμβάνει 10 Ειδικές Διαδρομές Ακριβείας με πολλαπλές χρονομετρήσεις.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου