Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Με 33 συμμετοχές το 9ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ


Ac3 (Argolis Classic Car Club) με επίκεντρο την Αργολίδα, συνδιοργανώνει με την Κ.Ε.Δ.Α.Μ. και το Δήμο Άργους – Μυκηνών, το 9ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ  το Σάββατο  8 και την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014.

Η διήμερη εκδήλωση  ακριβείας κλασσικών αυτοκινήτων, προσμετρά στο Argolis Historic Trophy   με συντελεστή 2,(ξεχωριστή βαθμολογία για κάθε ημέρα).

ο Αc3  προσφέρει στους συμμετέχοντες 2 ημέρες απολαυστικής οδήγησης σε τεχνικές   ασφάλτινες, ημιορεινές και ορεινές  διαδρομές σε Αργολίδα και  Κορινθία ,περνώντας από τους ¨Δρόμους του Κρασιού¨ που συναντώνται με την διαδρομή του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ , με θέα τον Κορινθιακό κόλπο ,τη Λίμνη Στυμφαλία και τα βουνά της Αργολίδας ¨στολισμένα¨ με τα φθινοπωρινά χρώματα.

Με σημείο αφετηρίας τον Αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών,  όπου θα πραγματοποιηθεί ο διοικητικός-τεχνικός έλεγχος (09:00-10:30) και εκκίνηση το Σάββατο 11:01  ,οι συμμετέχοντες    θα καλύψουν σε 2 ημέρες συνολικά περίπου 240  χιλιόμετρα, όπου θα περιλαμβάνονται 10-11  Ε.Δ.Α (πολλαπλές χρονομετρήσεις) με Μ.Ω.Τ έως 50χλμ/ώρα.

Η επιτυχημένη  συνεργασία με την  εταιρεία Iron Team (www.sportstiming.gr) συνεχίζεται και οι  χρονομετρήσεις των Ε.Δ.Α θα γίνουν στο 1/10 του δευτερολέπτου (0.1) με ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο καθώς και σε έντυπη μορφή στην ανασυγκρότηση και στον τερματισμό. 

Οι συμμετοχές:

http://www.ac3.gr/EditorData/files/Participants9RD2014.pdf


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου