Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015

Η Mercedes-Benz Classic παρουσιάζει την ιστορία της στη διαδικτυακή πύλη Mercedes-Benz Public M@RS


Πληροφορίες, έγγραφα, εικόνες και πλούσιο ακόμα υλικό γύρω από την ιστορία του παλαιότερου κατασκευαστή αυτοκινητήτων στον κόσμοπεριλαμβάνονται στα αρχεία Mercedes-Benz Classic, τα οποία φιλοξενούν ένα μοναδικό θησαυρό. Πλέον, καθένας έχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε πληροφορίες γύρω από την ιστορία της μάρκας και των προϊόντων της,μέσω της πύλης Public M@RS.  Η διαδικτυακή πύλη είναι προσβάσιμη σεόλους στα αγγλικά και τα γερμανικά, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:https://mercedes-benz-publicarchive.com.

Προϋπόθεση για το μέλλον αποτελεί πάντα το παρελθόν, και η καινοτομία χτίζεται πάνω στην παράδοση. Τα αρχεία Mercedes-Benz Classic αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα βιομηχανικά αρχεία της Ευρώπης με το εύρος τους να είναι μοναδικό σε ολόκληρη την αυτοκινητοβιομηχανία. Έτσι τώρα, με τη διαδικτυακή πύληPublic M@RS, τα ψηφιακά αρχεία και η συλλογή της Mercedes-Benz Classicείναι ανοιχτά προς κάθε ενδιαφερόμενο ανά τον κόσμο, ενώ παρέχονται στο κοινό πληροφορίες γύρω από τη μοναδική αυτή μάρκα, την ιστορία της εταιρείας και την τεχνολογική εξέλιξη των προϊόντων Mercedes-Benz.

Η συντομογραφία "M@RSπροέρχεται από τον όρο «Multimedia Archive andResearch System» (Αρχείο Πολυμέσων και Σύστημα Έρευνας)Αναπτύχθηκε από τη Mercedes-Benz Classic πριν 15 χρόνια και από τότε πρόσβαση στονιστότοπο είχαν αποκλειστικά δημοσιογράφοι και ερευνητές. Η αρχική βάσηδεδομένων, που είχε μεγάλη απήχηση στους ειδικούς του κλασικού αυτοκινήτου, αποτέλεσε το έναυσμα για το εγχείρημα του Public M@RS.

Στο πρώτο  στάδιο ανάπτυξής της, η νέα διαδικτυακή πύλη επικεντρώνεται στοντομέα του επιβατικού αυτοκινήτου, ενώ το περιεχόμενο που είναι σήμερα διαθέσιμο προβλέπεται να επεκταθεί στο μέλλον σε περισσότερες θεματικές ενότητες όσον αφορά την ιστορία της εταιρείας και των προϊόντων της.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου