Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

18ο ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ: Ελληνοτουρκική φιλία

Αποχαιρετώντας τον Φεβρουάριο με το 18ο Διονυσιακό Ράλλυ, το πρωί του Σαββάτου 26 / 2 οι συντελεστές και οι συμμετέχοντες του αγώνα συγκεντρώθηκαν στον Σταθμό του ΟΣΕ του Αγίου Στεφάνου για την εκκίνηση.  Πρωταγωνιστής το έντονο κρύο το οποίο, όμως,  δεν κατάφερε να λυγίσει το σθένος και το κέφι των πληρωμάτων!
Στις 10:40 ο Δήμαρχος Διονύσου Ιωάννης Καλαφατέλης και η Αντιδήμαρχος Θεοδώρα Σαραντάκη έδωσαν τιμητικά εκκίνηση στα πρώτα αυτοκίνητα.  Μετά από τέσσερις ειδικές δοκιμασίες ακριβείας τα πληρώματα γευμάτισαν σε ζεστή ταβέρνα στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης. Τα πληρώματα μπήκαν και πάλι στα οχήματά τους, τα οποία για χρόνια μας ταξιδεύουν παντού και σε όλες τις καιρικές συνθήκες, με προορισμό το  “POSEIDON RESORT” στο Λουτράκι για τον Τερματισμό του αγώνα.
Το βράδυ ακολούθησε πάρτι όπου οι περισσότεροι μεταμφιέστηκαν στο θέμα της βραδιάς «Παλιά Αθήνα». Μαζί με τα αγωνιστικά έπαθλα βραβεύτηκαν και οι καλύτερες αμφιέσεις!
Την πρωτιά της Γενικής Κατάταξης κατέκτησε ο Evman Sinan με συνοδηγό την  Seyhan Atay με Karmann Ghia 1959’ οι οποίοι ταξίδεψαν από την Τουρκία για την διήμερη εκδήλωσή, δεύτεροι ο Robert Smith με συνοδηγό την Penny Smith με MG TD Midget 1951’ και τρίτοι ο Πέτρος Τσαπέπας με συνοδηγό Τάνια Τσαπέπα με FIAT 850 Spider 1970’ . O Sinan Evman είναι φιλέλληνας από την Κωσταντινούπολη και αφήνει το Karmann Ghia στην Αθήνα για να συμμετέχει σε Ελληνικούς Αγώνες.

Χορηγοί Επικοινωνίας:
•   Ο  Ραδιοφωνικός Σταθμός :   Αθήνα 9,84                                                                     
•   Η τηλεοπτική εκπομπή   του EXTRA Channel :  “AUTO MOTO EXTRA”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου