Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013

«4ο Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδας» στις 13-14/4

«4ο Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδας»
«4th Classic Rally of Greece»
Πελοπόνησος 13-14 Απριλίου 2013

Η ΦΙΛΠΑ και ο ΣΙΣΑ ετοιμάζουν το «4ο Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδας», την ετήσια συνδιοργάνωση που θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Κώδικα Εκδηλώσεων της FIVA. Στον φετινό αγώνα θα συμμετέχουν έως 60 ιστορικά αυτοκίνητα που θα αγωνιστούν σε θρυλικές «απλές» & «ειδικές» διαδρομές που θα διασχίσουν την Αττική, Κορινθία, Αργολίδα και την Αρκαδία.

Την Παρασκευή 12/4 θα διεξαχθεί ο Διοικητικός & Τεχνικός Έλεγχος.
Το Σάββατο 13/4 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση του 1ου αγωνιστικού σκέλους. Τα αυτοκίνητα θα κινηθούν σε διαδρομές που θα εναλλάσσονται σε παράκτιους & ορεινούς δρόμους και θα αναμετρηθούν σε απαιτητικές ειδικές διαδρομές. Το 1ο σκέλος θα περάσει από Μελετάκι, Σχίνο & Λουτράκι. Μετά θα συνεχίσει για Σουληνάρι, Νεμέα, Γαλατά, Ψάρι, Καλιανούς, Στυμφαλία, Λεβίδι, Μαίναλο και θα τερματίσει στην Βυτίνα, όπου θα γίνει και η μεγάλη ανασυγκρότηση της ημέρας. Απο εκεί θα φύγουν για Δούκα Βρύση, Γυμνό, Μυκήνες και Ναύπλιο, όπου θα θα γίνει ο τερματισμός της 1ης μέρας.
Την Κυριακή 14/4 το πρωί τα πληρώματα θα επανεκκινήσουν προς Αστρος, Αγ.Ανδρέα, Καστάνιτσα & Αγ. Πέτρο. Μετά από σύντομη ανασυγκρότηση θα συνεχίσουν για Βαμβακού, Καρυές, Βούρβουρα και θα κατευθυνθούν τον κλασσικό Αχλαδόκαμπο. Με την συμπλήρωση 650 περίπου αγωνιστικών χιλιομέτρων και την εκτέλεση περίπου 15 ειδικών διαδρομών ακριβείας ο αγώνας θα τερματίσει στο Άργος.
Τη Δευτέρα 15/4 το βράδυ θα γίνει η δεξίωση απονομής των επάθλων.

Δεκτά να συμμετάσχουν θα είναι διμελή πληρώματα με ιστορικά αυτοκίνητα κατασκευής έως 31/12/1983 για τα οποία έχει εκδοθεί Πιστοποιητικό Αναγνώρισης FIVA & FIA.
Το δικαίωμα συμμετοχής ανέρχεται στα 195€ για μέλη ΦΙΛΠΑ & ΣΙΣΑ ή 210€ για μη μέλη και καλύπτει:
• Ασφάλιση προς τρίτους κατά τη διάρκεια του αγώνα
• Έπαθλα & αναμνηστικά του αγώνα
• Συμμετοχή στη δεξίωση απονομής και στις εκδηλώσεις του αγώνα
• Συμμετοχή στο έπαθλο «Πολυνίκης» της ΕΟΦΙΛΠΑ
• Συμμετοχή στο Πρωτάθλημα του ΣΙΣΑ με συντελεστή 2
• 1 διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο & δείπνο στο ξενοδοχείο ΕΛΕΝΑ στο Ναύπλιο
• Την αναλογία των δαπανών σε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης του αγώνα

Για πληροφορίες μπορείτε να ενημερώνεστε από τις γραμματείες και τις ιστοσελίδες των δύο συλλόγων www.philpa.gr & www.sisa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου