Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Olympic Classic Tour Rally: Με 47 συμμετοχές

Σαρανταεπτά πληρώματα θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου το  4ο OLYMPIC CLASSIC TOUR RALLY, αγώνα που προσμετρά στο Ευρωπαϊκό Έπαθλο Ράλλυ Regularity Ιστορικών Αυτοκινήτων της FIA καθώς και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Regularity και θα διεξαχθεί στις 15 & 16 Σεπτεμβρίου στους νομούς Αττικής Βοιωτίας και Κορινθίας. 
 
Τα πληρώματα που θα συμμετέχουν στο διεθνή Regularity ράλι ιστορικών αυτοκινήτων, θα δώσουν το παρόν το πρωί (10:00) του Σαββάτου στην Αίγλη Ζαππείου, όπου θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση του αγώνα.
Τα πληρώματα ακολουθώντας τη διαδρομή που έχουν χαράξει οι οργανωτές θα δοκιμάσουν τις ικανότητες τους προσπαθώντας να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα στα τεστ ακριβείας που θα τους δοθούν. 
Τα αυτοκίνητα θα σταματήσουν το μεσημέρι του Σαββάτου στις 14:00 στην παραλία Αλυκής- Αγ. Νικολάου για 1 ½ ώρα και ύστερα θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους μέχρι το Λουτράκι όπου είναι τερματισμός του πρώτου σκέλους του αγώνα στις 19:00, στο Club Hotel Casino Loutraki.
Το ραντεβού για το 2ο σκέλος της εκδήλωσης θα δοθεί στο parking  του ΟΑΚΑ (Λεωφ. Κύμης & Σπ. Λούη), την Κυριακή στις 10:30 το πρωί. Η προσπάθεια των πληρωμάτων για την κατάκτηση της πρώτης θέσης θα ολοκληρωθεί στις 13:30, με τη σημαία του τερματισμού να πέφτει στο πρώτο αυτοκίνητο που θα φτάσει στην Πρώτη Πλατεία του Ψυχικού. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει γεύμα στο πρώην Blue Bell και η απονομή των επάθλων στους νικητές του αγώνα.
 
Οι συμμετοχές:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου