Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Κατσαούνης - Μανσόλας πρώτοι και στη Μύκονο

Αποχαιρετισμός στο καλοκαίρι ή καλωσόρισμα της νέας χρονιάς. Όπως και να το δούμε, το καθιερωμένο tour του Ac3 ήταν και φέτος γεγονός. Αυτή τη φορά στη κοσμοπολίτικη Μύκονο, με την χαρακτηριστική φιλοξενία της οικογένειας Χανιώτη και του Δήμου Μυκόνου, καθώς και με την ευγενική χορηγία της Golden Star.

Με 24 Ιστορικά Οχήματα και την συνδρομή των στελεχών του, ο Ac3 απέδειξε την ικανότητα του για ποιοτικές και άρτιες διοργανώσεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Νικητές και πάλι, οι «Μυκονιάτες» Κατσαούνης και Μανσόλας, με το πλήρωμα των Ζαχόπουλου – Αντωνάτου να χάνει την νίκη μόλις στην τελευταία δοκιμασία μετά από μια ομηρική μάχη και να εξασφαλίζει την 3η θεση στην Γενική Κατάταξη. Την ατυχία τους εκμεταλλεύτηκε το κατά ½ Μυκονιάτικο πλήρωμα των Χανιώτη-Αρωνίτη που με σταθερότητα και υπομονή εκτέλεσαν και τις 7 δοκιμασίες σκαρφαλώνοντας στην 2η Θέση της Γενικής Κατάταξης.

Ο κάλος καιρός, η γνωστή παρέα και το ατελείωτο κέφι, ήταν τα γνωστά συστατικά των εκδηλώσεων μας. Ραντεβού λοιπόν στη Μύκονο το 2013, αλλά και για το Nafplio Historic στις 25 Νοεμβρίου

Φωτογραφιες απο το Tour : http://www.ac3.gr/PhotoAlbum.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου