Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2010

13ο Ράλλυ 24 Ώρες Ελλάδα: Νικητές οι Κατσαούνης-Μανσόλας

Ολοκληρώθηκε το Ράλλυ 24 Ώρες Ελλάδα, αγώνας ιστορικών αυτοκινήτων που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία για 13η χρονιά ο ΣΙΣΑ.
Με σύμμαχο το καλό καιρό τα 70 πληρώματα ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου από την Τεχνόπολις στο Γκάζι μία διαδρομή 960 χλμ. που περιελάμβανε παλιές «ακροπολικές» διαδρομές όπως Δερβενοχώρια, Δεσφίνα, Ιτέα , Λιδωρίκι, Συκέα, Γραβιά, Μοσχοκαρυά, Μακρυράχη, Λίμνη Πλαστήρα, Ρεντίνα, Φουρνά, Υπάτη, Δαμάστα και Αμφίκλεια.
Το πρωί της Κυριακής στο ΣΕΑ ΣΕΙΡΙΟΣ πήραν σημαία τερματισμού μόνο 39 πληρώματα δικαιώνοντας έτσι την φήμη του σκληρότερου αγώνα ιστορικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη που προϋποθέτει άριστη προετοιμασία αυτοκινήτων και φυσική κατάσταση πληρωμάτων.
Για την ιστορία τη νίκη πήραν οι Γιάννης Κατσαούνης - Μαθιός Μανσόλας με Porsche 911S του 1973 και 5 β.π. με δεύτερους τους Δημήτρη και Γιώργο Παπανδρέου με Alfa Romeo Giulia Nuova (1976) και 10 β.π. ενώ στη τρίτη θέση ισοβάθμισαν με 11 β.π. οι Μανώλης Ρινάκης - Μυρτώ Αλεβίζου με Mazda 818 STC (1974) και οι Δημήτρης και Ιάκωβος Γεωργίου με Porsche 944 του 1983.
Ο ΣΙΣΑ ευχαριστεί όλα τα πληρώματα και τις λέσχες για την συμμετοχή τους καθώς επίσης τους Δήμο Γραβιάς – Τεχνόπολις Γκάζι Αθηνών – Sptableware και την οργανωτική επιτροπή που συντέλεσαν στην επιτυχία του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου