Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010

23o ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ
4-5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010
     
Η εκκίνηση του «23ου Χειμερινού Ράλλυ» της ΦΙΛΠΑ θα δοθεί το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010 από την «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς , Γκάζι) στις 10.00. Προορισμός, μετά από πολύ καιρό, οι Δελφοί. 
Τα αυτοκίνητα που θα λάβουν μέρος είναι παλαιότητας από 30 έως 80 ετών και θα συγκεντρωθούν στην «Τεχνόπολις» για τον τεχνικό έλεγχο και την εκκίνηση. Η πρώτη ημέρα περιλαμβάνει 190 αγωνιστικά χλμ., με 6 Ειδικές Διαδρομές Ακριβείας. Η διαδρομή είναι η εξής: Βαρυμπόμπη, Αγ. Μερκούριος, Αυλώνα, Ερυθρές, Αγ.Άννα, όπου θα γίνει η ανασυγκρότηση και στη συνέχεια: Κορώνεια, Αράχωβα με τελικό προορισμό τους Δελφούς για τον τερματισμό της πρώτης ημέρας και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο «AMALIA».     
Την Κυριακή, 2η ημέρα του αγώνα, τα αυτοκίνητα θα κινηθούν από τους Δελφούς προς την περιοχή της Άμφισσας για να επιστρέψουν και πάλι μετά από 40χλμ, έχοντας πραγματοποιήσει 3 Ειδικές Διαδρομές Ακριβείας και να γίνει η απονομή των επάθλων στους νικητές.
Δικαίωμα Συμμετοχής (διμελούς πληρώματος): €260
                                                           
      Περιλαμβάνονται :
   Έξοδα Οργάνωσης
   Έπαθλα, υλικό αγώνα
   Ασφάλιση Αυτοκινήτων
   Γεύμα Απονομής    
   Διανυκτέρευση και πρωινό στο  ξενοδοχείο «Amalia»

     Λήξη εγγραφών : 26/11/2010
     Διανομή Υλικού αγώνος : 1/12/2010
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ
Η υποβολή της Δηλώσεως πρέπει να συνοδεύεται από την καταβολή του Δικαιώματος Συμμετοχής. Το 50% του Δικαιώματος θα επιστραφεί σε περιπτώσεις Ανάκλησης της Δηλώσεως έως και την Παρασκευή 26/11/2010.

Προσμετράται στο έπαθλο «Πολυνίκη» της ΕΟ ΦΙΛΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου