Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

3o Classic Tour – Mykonos 2011: Νικητές οι Κατσαούνης - Μανσόλας

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 3o Classic Tour – Mykonos 2011, αγώνας Regularity που διοργάνωσε  για τρίτη συνεχόμενη χρονιά,  το Hellenic Lancia Club με χορηγό την ΛΑΜΔΑ ΑΕ και την βοήθεια του Δήμου Μυκόνου.
Τα 37 πληρώματα που συμμετείχαν στον αγώνα ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου από το Καλό Λιβάδι για να τερματίσουν, μετά από μια ενδιάμεση στάση, το απόγευμα στη παλιό λιμάνι της Μυκόνου έχοντας διανύσει μια διαδρομή 80 περίπου χιλιομέτρων που ουσιαστικά έκανε τον γύρο του νησιού και περιλάμβανε 7 ειδικές διαδρομές ακριβείας.
Για την ιστορία, τη νίκη και το κύπελλο «ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΜΑΣΚΟΣ» πήραν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι Γιάννης Κατσαούνης - Μαθιός Μανσόλας με Porshe 911 του 1965 και 12 β.π. με δεύτερους τους Γιώργο Ζαχόπουλο - Χριστίνα Αντωνάτου με Ferrari 400i GT του 1978 και 14 β.π. και τρίτους τους Δημήτρη Χάνιώτη - Τάσο  Αρωνίτη με Triumph TR4 του 1964 και 78 β.π.
Η απονομή έγινε από τον δήμαρχο Μυκόνου Αθανάσιο Κουσαθανά-Μέγα και τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής Χρήστο Αποστολίδη, στο φιλόξενο ξενοδοχείο “Penelope Village” των Βασίλη και Δημήτρη Χανιώτη, που ήταν και το κέντρο του αγώνα. Ταυτόχρονα ανανεώθηκε και το ραντεβού για τις 29-30 Σεπτεμβρίου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου