Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

6o Ράλλυ ΕΡΜΗΣ

Ο προγραμματισμένος  αγώνας πρωταθλήματος ΕΛΠΑ, το 6ο ΡΑΛΛΥ ΕΡΜΗΣ που οργανώνεται από την MERCEDES-BENZ  OWNER’S  CLUB  (Σύλλογος Ιστορικών αυτοκινήτων)  στις  29 & 30 Οκτωβρίου  έχει το ακόλουθο πρόγραμμα:
21 Οκτωβρίου  Λήξη εγγραφών
29 Οκτωβρίου  και ώρα 11.15  Εκκίνηση αγώνα Sporting Regularity στην περιοχή  ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ προς ΒΙΛΙΑ απόσταση περίπου 6500 μέτρα και ο αγώνας θα είναι τύπου HISTORIC HILL CLIMB.  Οι αγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν δύο φορές και θα μετρά η καλύτερη. Γίνονται δεκτά αυτοκίνητα ιστορικά με συστήματα ασφαλείας της εποχής. Περισσότερες πληροφορίες στον Αλυτάρχη  Ηλία Νέγκα.
30 Οκτωβρίου και ώρα10.15 από τις εγκαταστάσεις του  MR KTEO στον Ασπρόπυργο θα εκκινήσει το 6ο ΕΡΜΗΣ 2011.
Διαδρομή
ΝΕΑ ΛΙΟΣΙΑ – ΦΥΛΗ – ΣΚΟΥΡΤΑ – ΚΛΕΙΔΙ – ΤΑΝΑΓΡΑ – ΑΡΜΑ – ΕΛΑΙΩΝΑΣ – ΘΗΒΑ – ΞΗΡΟΝΟΜΗ – ΑΛΥΚΗ – ΘΙΣΒΗ – ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ – ΚΥΡΙΑΚΙ – ΕΛΙΚΟΝΑΣ – ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ – ΠΑΥΛΟΣ –ΚΑΣΤΡΟ – ΘΗΒΑ.
Μια διαδρομή με πολύ γνωστές ειδικές, συνολικά 245 χιλιόμετρα εκ των οποίων τα 100, 15 ειδικές.
Θα υπάρχει  και μια ειδική στην πίστα ΚΑΡΤ της ΘΗΒΑΣ  κατά την διάρκεια ενός μίνι regrouping 
Τέλος την Κυριακή το βράδυ στις 30 Οκτωβρίου θα υπάρξει  GALA  σε γνωστό σημείο των Αθηνών για την Απονομή Επάθλων και των δύο εκδηλώσεων
Τον συγκεκριμένο αγώνα τον αφιερώνουμε στη Μνήμη της ΕΥΓΕΝΙΑΣ (ΤΖΕΝΗΣ) ΑΡΒΑΝΙΤΗ  ΝΕΓΚΑ την οποία χάσαμε φέτος και η απουσία της στην οργάνωση ξεκινά από την Αφίσα…
Το προσιτό παράβολό συμμετοχής για κάθε αγώνα είναι 50€
Στην περίπτωση που κάποιος θέλει να συμμετέχει και της δύο ημέρες το παράβολο είναι  90 €
Σας περιμένουμε όλους
Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου