Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

2nd Interbalkanic Classic Rally 31 Μαΐου - 3 Ιουνίου 2012

Το Αθλητικό σωματείο MROE ανακοινώνει ότι σε συνεργασία με το Automobile Retro Club της Βάρνας θα συνδιοργανώσει το 2nd Interbalkanic Classic Rally από τις 31 Μαΐου - 3 Ιουνίου 2012. Τα πληρώματα θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν διαλέγοντας την κατηγορία Regularity ή την κατηγορία Tour.
Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος από διάφορες λέσχες άλλων χωρών να συμμετάσχουν στην εκδήλωση αυτή αποφασίσθηκε η εκκίνηση στις 31/5/2012 να δοθεί από τρία διαφορετικά σημεία της Βουλγαρίας. Από τα Ελληνοκοβουλγαρικά σύνορα στο Svelingrad για τα πληρώματα από Ελλάδα, τα Βουλγαροτουρκικά σύνορα στο Malko Tarnovo για τα πληρώματα από Τουρκία και τέλος από την πόλη Veliko Tarnovo για πληρώματα από Βουλγαρία και Ρουμανία, στην συνέχεια τα αυτοκίνητα με τα πληρώματά τους θα κατευθυνθούν στην περιοχή του Golden sands 20 χιλιόμετρα περίπου βόρεια της Βάρνας στο ξενοδοχείο Perla. Όπου και θα διανυκτερεύσουν.
Την επόμενη ημέρα 1η Ιουνίου τα αυτοκίνητα θα εκκινήσουν από την παραλία του Golden Sands μπροστά από το International hotel και θα κινηθούν βόρεια της Βάρνας και αφού θα διέλθουν από το Black Sea Rama Golf resort θα καταλήξουν στο ακρωτήριο Kaliakra για μεσημεριανό φαγητό καθώς και επίσκεψη στο ιστορικό μουσείο της περιοχής. Στην συνέχεια τα πληρώματα θα κινηθούν προς το Balchick όπου θα μπορέσουν να επισκεφθούν τον Βοτανικό κήπο και μετά θα διέλθουν από το Albena resort για να τερματίσουν την ημέρα στο hotel Perla.
Το Σάββατο 2 Ιουνίου ξεκινώντας από το ξενοδοχείο τα αυτοκίνητα θα κινηθούν Δυτικά με πρώτη στάση στον αρχαιολογικό χώρο Pobiti Kamani, επίσκεψη στο μουσείο Μωσαϊκών στην Denvya , μεσημεριανό φαγητό στο εστιατόριο Mexana και θα τερματίσουν νωρίς το απόγευμα στο Ξενοδοχείο.
Την Κυριακή τα αυτοκίνητα θα επισκεφθούν το παραθαλάσσιο θέρετρο Kamcija Νότια της Βάρνας όπου θα υπάρξει αρκετός χρόνος για κολύμπι στην Μαύρη Θάλασσα  και στην συνέχεια θα τερματίσουν στην Παραλία του Golden Sands νωρίς το απόγευμα. Το βράδυ θα γίνει η δεξίωση και η τελετή των απονομών στους νικητές της εκδήλωσης.
Το ποσό συμμετοχής για πλήρωμα 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο είναι 400 ευρώ και περιλαμβάνει 4 διανυκτερεύσεις με πρωινό από 31/5-3/6/2012 στο hotel Perla στην Βάρνα, 4 δείπνα σε μπουφέ, 3 γεύματα, υλικά αγώνα, αναμνηστικά κ.α. περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας http://www.mroe.org/ ή να επικοινωνήσετε με τον Γιώργο Ποντικογιάννη στο τηλ. 6945903420.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου