Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

4th Mountain Classic Rally: Ιστορικές "μάχες" ακριβείας

Με αξιόλογες συμμετοχές και σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 4ο Mountain Classic Rally, πρώτος γύρος του πρωταθλήματος Regularity της ΟΜΑΕ.
Τα πληρώματα ξεκίνησαν  την Παρασκευή 30/3 από το  ξενοδοχείο Holidays in Evia, όπου και η βάση του αγώνα, το πρώτο από τα τρία σκέλη που περιελάμβανε διαδρομή 100 περ. χλμ. στην κεντρική Έυβοια και την δημοφιλή Ριτσώνα.
Τό Σάββατο τα πληρώματα κινήθηκαν σε μία πανέμορφη διαδρομή 160 χλμ στην ορεινή κεντρική και δυτική Έυβοια  με ανασυγκρότηση στην Κύμη. Η ομώνυμη, ιδιαίτερα τεχνική ανάβαση,  ήταν μία από τις πολλές ειδικές διαδρομές του αγώνα.
Τέλος, την Κυριακή 1/4 ξεκίνησε το τρίτο και τελευταίο σκέλος του αγώνα, που αν και μικρό σε μήκος,  περιελάμβανε δύο ιδιαίτερα "πονηρές" ειδικές διαδρομές που έφεραν ανακατατάξεις στην πρώτη πεντάδα.
Άξιοι νικητές του αγώνα ήταν οι αδελφοί Δημήτρης και Άγγελος Κουνέλης με BLMC Mini του 1978. Ακολούθησαν στη δεύτερη θέση οι Γιώργος και Φωτεινή Βάλληνδα με Mercedes 220 του 1961, με τρίτους τους Μάνο και Μαρία Παλαβίδη με ένα ακόμη BLMC Mini του 1978.
Την πρώτη εξάδα έκλεισαν οι Γιώργος Κίκιζας - Στέφανος Πανάρετος με Porsche Carrera 911S του 1972,  Κων/νος Σούρλας - Εμμ. Κοκκιασμένος με Austin Healey MKIII του 1965 και Γιάννης Κατσαούνης - Μαθιός Μανσόλας με Porsche Coupe 911 του 1965.
Επόμενος γύρος του θεσμού το Mercedes-Benz Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις.

http://www.mroe.org/archives/4th_mountain_final_%20results.pdf

Στη φωτό οι τρίτοι γενικής, Μάνος και Μαρία Παλαβίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου