Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

«3ο Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδας»

Η ΦΙΛΠΑ και ο Σ.Ι.Σ.Α. σας προσκαλούν στο «3ο Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδας», την ετήσια συνδιοργάνωση των δύο συλλόγων που έχει σαν επίκεντρο σημαντικά σημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας. Στον αγώνα που θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Κώδικα Εκδηλώσεων της FIVA θα συμμετέχουν έως 90 ιστορικά αυτοκίνητα, τα οποία θα κληθούν να διατρέξουν ορεινές και παράκτιες διαδρομές θρυλικών ράλλυ του παρελθόντος.

Την Παρασκευή 8/6 θα λάβει χώρα η ο Διοικητικός-Τεχνικός Έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση. Το Σάββατο 9/6 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση του 1ου αγωνιστικού σκέλους και τα αυτοκίνητα θα κινηθούν σε απλές διαδρομές που θα εναλλάσσονται σε παραθαλάσσιους & ορεινούς δρόμους και σε ειδικές διαδρομές που ξυπνούν μνήμες μεγάλων ράλλυ του παρελθόντος. Το απόγευμα οι αγωνιζόμενοι θα τερματίσουν την 1η μέρα στους Δελφούς, όπου θα παρατεθεί δείπνο προς τιμήν τους. Την Κυριακή 10/6 το πρωί θα επανεκκινήσουν για τις διαδρομές της 2ης ημέρας και με την συμπλήρωση συνολικά 750 περίπου αγωνιστικών χιλιομέτρων και την εκτέλεση περίπου 16 ειδικών διαδρομών ακριβείας ο αγώνας θα τερματισθεί στην Αθήνα. Τη Δευτέρα 11/6 το βράδυ θα λάβει χώρα η δεξίωση απονομής των επάθλων.

Δεκτά να συμμετάσχουν θα είναι διμελή πληρώματα με ιστορικά αυτοκίνητα κατασκευής έως 31/12/1984 (κατηγοριών E, F & G) για τα οποία έχει εκδοθεί Πιστοποιητικό Αναγνώρισης FIVA.

Το ακριβές πρόγραμμα, παράβολο συμμετοχής, ο ειδικός κανονισμός και οι τοποθεσίες εκκίνησης, δεξίωσης & απονομής θα ανακοινωθούν σε μελοντικά δελτία μέσω των ιστοσελίδων των δύο συλλόγων www.philpa.gr & www.sisa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου