Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Το Poseidonion Grand Hotel υποδέχεται στις Σπέτσες το «Εαρινό Ράλι ΦΙΛΠΑ - Ποσειδώνιο»

Το Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες,συμπληρώνοντας φέτος τα 100 του χρόνια, ξεκινά τονκύκλο των εορταστικών του εκδηλώσεων φιλοξενώνταςράλι κλασσικών αυτοκινήτων στο νησί των αρωμάτωνΠιοσυγκεκριμένα, σε συνεργασία με τη ΦΙΛΠΑ (Φίλοι Παλαιού Αυτοκινήτου) συνδιοργανώνει το «Εαρινό Ράλι ΦΙΛΠΑ - Ποσειδώνιο» που θα πραγματοποιηθεί στις 5-6 Απριλίου 2014.

 

Το ράλι θα ξεκινήσει με τη συγκέντρωση των περίπου 60πληρωμάτων με εντυπωσιακά αυτοκίνητα-αντίκες στις09.30 π.μ. του Σαββάτου στον Ισθμό της Κορίνθου, με τηνεκκίνηση του πρώτου αυτοκινήτου να δίδεται στις 10.30 π.μ. Τα αυτοκίνητα θα διανύσουν μία απόσταση 150 χιλιομέτρων όπου θα πραγματοποιήσουν ειδικές διαδρομές για την ανάδειξη των νικητών μέχρι την Κόστα. Στην συνέχεια, θα μεταβούν με Ferry Boat στις Σπέτσεςγια να παραμείνουν στην πλατεία του Ποσειδωνίου για μία νύχτα. Το Poseidonion Grand Hotel, ως γνήσιος οικοδεσπότης, θα επιφυλάσσει στους συμμετέχοντες θερμή υποδοχή τοαπόγευμα του Σαββάτου. Την επόμενη μέρα, οι οδηγοί θα γνωρίσουν μια μοναδική εμπειρία διανύοντας ένα γύρο 25 χιλιομέτρων στο μαγευτικό νησί των Σπετσών. Οι επισκέπτες και οι κάτοικοι του νησιού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το θέαμα με τις υπέροχες αντίκες να κοσμούν το λιμάνι των Σπετσών και η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με την απονομή των επάθλων στους νικητές, στο χώρο της επιβλητικής πλατείας του Ποσειδωνίου.

 

Πηγή έμπνευσης για την ομάδα του Ποσειδωνίου και τη διοργάνωση αυτού του μοναδικού γεγονότος είναι οθαυμασμός και η αγάπη προς τα παλαιά αυτοκίνητα καιτην ιστορικότητα τους, η νοσταλγική θύμηση κάθε εποχής που αντιπροσωπεύουν και η πολιτιστική τους αξία, που δένουν ιδανικά με τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και τηναριστοκρατική αισθητική των Σπετσών.

 

Την εκδήλωση θα υποστηρίξουν οι εταιρείες Shop & Tradeμε το brand Hackett και η Pernod Ricard Hellas με τησαμπάνια G.H. Mumm. Αθλοθέτης της εκδήλωσης θα είναι το κατάστημα Σπετσών της εταιρείας Στυλιανός Αθηνιωτάκης και ΣΙΑ Ε.Ε.

 

Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το Oneman.grκαι Sport24.gr όπως επίσης και το Newsauto.gr και Protothema.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου